Ieri, la sala Mare a Consiliului Județean Vaslui, a avut loc seminarul ”Integritatea în funcția publică”.

Evenimentul, organizat de Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Vaslui, cu sprijinul Instituției Prefectului-județul Vaslui, a adunat reprezentanții structurilor teritoriale MAI, reprezentanții serviciilor deconcentrate și salariați ai Instituției Prefectului.

Comisarul de poliție Cosmin Stângăcianu, șeful SJA Vaslui, a prezentat principalele activități de prevenire a corupției desfășurate de DGA în județ.

De asemenea, comisarul șef de poliție Dan Moldoveanu, de la Serviciul Prevenire DGA, a prezentat un material cu privire la colaborarea instituției cu organizațiile neguvernamentale și alte instituții în domeniul proiectelor educative, dar și care este rolul managerului în prevenirea corupției.

La întâlnire a mai fost prezent Andrei Chiochiu, inspector de integritate în cadrul Agenției Naționale pentru Integritate (ANI), care a vorbit despre conflictul de interese și incompatibilități. Totodată s-a discutat și despre modul de completare a declarațiilor de avere și de interese, unde au fost întâmpinate o serie de probleme în completarea lor.

Articolul precedentMai multe localitați din județul Vaslui nu vor avea curent electric vineri, 19 octombrie
Articolul următorPrimăria Bârlad face sondaj pentru închirierea locurilor de parcare