O adevărată luptă de stradă s-a petrecut seara trecută în localitatea vasluiană Murgeni, după ce membrii a două familii s-au bătut cu pietre, bâte, săbii și pistoale cu bile de cauciuc. Totul ar fi plecat de la o relație dintre doi minori (n.r. – băiat și fată), care ar fi trebuit să se căsătorească conform unei înțelegeri, eșuate în cele din urmă.

Ieri, 4 iunie, ora 21:40, Inspectoratul de Poliției Județean Vaslui a fost sesizat printr-un apel la 112 cu privire la faptul că, pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane.

„La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și poliţişti locali, care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii şi liniştii publice. În urma conflictului, 3 persoane au suferit vătămări corporale, fiind transportate la o unitate medicală de pe raza municipiului Bârlad, județul Vaslui, în vederea primirii de îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tentativă la omor”, „uz de armă fără drept”, „tulburarea ordinii și liniştii publice” și „lovire sau alte violenţe” sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentSe pregătește cea mai mare alianță de STÂNGA. Consens politic la nivel înalt
Articolul următor100% TU DECIZI! Alexandru Oprea, baronul acoperiților din Dâmbovița. Pensie de ofițer în rezervă și salariu baban la CJ