Detașamentul de Pompieri Vaslui a avut noaptea trecută trei intervenții aproape concomitente.

Prima intervenție a fost în localitatea Secuia, comuna Muntenii de Jos, acolo unde s-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și 10 subofițeri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

”La sosirea echipajelor de intervenție, la incendiul se manifesta cu violență la o bucătărie de vară și se extinsese spre acoperișul casei de locuit. Incendiul a fost localizat destul de rapid, iar după aproximativ o oră a fost lichidat în totalitate. Au ars: bucătăria de vară, circa 20 mp acoperiș din tablă pe astereală din lemn și diverse textile. A fost salvat restul casei și locuințele vecinilor. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise. Nu au existat victime”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Vaslui.

Cea de-a doua intervenție a fost solicitată pentru o antenă de telefonie din suburbia Bahnari. La fața locului s- deplasat o autospecială, dar odată ajunși la fața locului, pompierii au constatat că alarma a fost una falsă.

Cea de-a treia intervenție a fost în Piața Vidin din municipiul Vaslui, unde pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un container.
A ars o parte din gunoiul aflat în container și a fost distrus containerul.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.
Articolul precedentAccident rutier la ieșirea din Bârlad spre Tecuci – FOTO
Articolul următorPericol de explozie, după ce un șofer a intrat cu mașina în țeava de gaz