Astăzi, echipa pirotehnică din cadrul ISU Vaslui a actionat de urgenta, pentru asanarea unor elemente de munitie neexplodate, descoperite in localitatea Bălteni Deal, comuna Bălteni și în localitatea Ghermănești, comuna Drânceni.

„Echipa pirotehnica a ridicat din localitatea Bălteni Deal un proiectil de artilerie exploziv calibru 75 mm si din localitatea Ghermănești, două proiectile de artilerie explozive calibru 100 mm și două proiectile de artilerie perforante calibru 76 mm. Acestea din urmă au fost descoperite de un localnic in timp ce executa lucrari agricole mecanizate în zona cunoscută sub denumirea de Podul Hagiului. Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale. Pe această cale, informăm cetațenii, ca la descoperirea muniției neexplodate sa anunte imediat prin apel 112, sa nu atinga elementele gasite si sa delimiteze pe cat posibil perimetrul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Imagine

Articolul precedentCe se întâmplă în toamnă cu școlile, dacă vine un al doilea val de infectări. Anunțul premierului Orban
Articolul următor„Vă rog cu toată fiinţa mea să îmi împrumutaţi şi mie un telefon (…) v-aş ruga să îmi cumpăraţi dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocaţia vă voi aduce banii”