Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie R. Moldova care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

 

În data de 08 mai a.c., în jurul orei 06.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe comunicația Albița-Iași, pe raza localității de frontieră Râşeşti, un ansamblu rutier format dintr-un microbuz și o remorcă, condus de un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, în vârstă de 31 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţine premis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesară pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentConducea o autoutilitară, deşi avea dreptul de a conduce suspendat
Articolul următorCod Galben de vreme rea: ploi torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului