Foto: handbalmania.ro

După succesul din amicalul cu CSM Bacău, Leonard Bibirig, antrenorul CSM Vaslui, se declară mulțumit de evoluția echipei sale, considerând că se află în grafic cu pregătirea pentru sezonul nou al Diviziei A.

”La acest moment, ne aflăm în grafic cu pregătirile, dar ne dorim tot timpul mai mult, de aceea am și venit pentru a juca la Bacău împotriva unei echipe din eșalonul superior. Meciurile cu echipe tari ne arată adevăratul nostru nivel la momentul de pregătire la care ne aflăm și ce trebuie să lucrăm în viitor. Evident că obiectivul nostru este promovarea în primul eșalon, nu va fi ușor, acest obiectiv trebuie să ne solicite la maxim. Va trebui să dăm totul la antrenamente și mai ales la meciurile oficiale. Vreau să le mulțumesc pentru sprijin, pe această cale, domnului primar și consiliului local din Vaslui și sper ca prin evoluțiile și rezultatele noastre să aducem bucurii tuturor vasluienilor”, a spus Leonard Bibirig.

Acesta își avertizează jucătorii că nu vor avea meciuri ușoare în liga secundă: ”Nu vom avea meciuri foarte ușoare în Divizia A, problema e cum le vom aborda și cum ne vom concentra pentru fiecare partidă, nu trebuie să desconsiderăm niciun adversar. Eu sper ca pe viitor să ne mai întregim lotul și să facem o echipă competitivă pentru Liga Națională”.

CSM Vaslui va debuta pe 22 septembrie în campionat, urmând a întâlni acasă pe CNOT Brașov.

Articolul precedentCSM Vaslui a câștigat amicalul cu CSM Bacău
Articolul următorDrumul strategic al Vasluiului prinde contur