Azi noapte, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Mireni, comuna Coroiești. 

La sosire echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată  la o locuință și exista pericolul de propagare la un alt imobil învecinat precum și la o hală în care se afla parcată o combină agricolă. Nu au fost găsite persoane rănite sau intoxicate cu monoxid de carbon sau alte gaze toxice.
Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru lichidarea incendiului din locuință, iar cel de-al doilea, pentru protecția proprietăților și bunurilor aflate în pericol. După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat.
Au ars acoperișul din tablă pe astereală din lemn și întreaga locuință (aproximativ 150 metri pătrați) precum și toate bunurile aflate în interior.
Au fost salvate hala, combina agricolă din interiorul acesteia și o locuință aflată în apropiere.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentCulisele statului paralel, ora 18:00 – Cum a fost îngropat unul din cele mai mari dosare de corupție din România
Articolul următorSeptuagenar turc, cu acte false la vamă