Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a decis să-şi evidenţieze şi în acest an elevii, antrenorii şi echipele cu rezultate bune în competiţiile naţionale şi internaţionale.

Directorii liceului, Ramona Pavel și Ionuț Chiochiu, alături de Primăria Vaslui, au ţinut să organizeze o nouă ediţie a Galei LPS.

Aproape 1.000 de sportivi ai liceului şi de la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Vaslui au participat la un eveniment festiv găzduit de Sala Polivalentă.

Anul acesta, gala a fost una aniversară, LPS împlinind 25 de ani de existență.

A fost un prilej de evidențiere a foștilor directori, care au primit câte o plachetă aniversară.

De la festivitate nu a lipsit Moș Crăciun, însoțit de crăciunițe, care au împărțit cadouri sportivilor.

“Şi în acest an ne-am propus să arătăm tuturor elevilor LPS şi sportivilor de la CSŞ cât sunt de importanţi pentru unitatea noastră. Pe această cale, ţin să mulţumim celor care ne sprijină: Primăria Vaslui, Consiliul Local, Consiliul Judeţean şi colegilor din LPS”, a declarat directorul adjunct al LPS Vaslui, Ionuţ Chiochiu.
În cadrul evenimentului anivesar au existat și momente artistice.

Apariția pe scenă a Fanfarei Rotaria i-au determinat pe elevi și profesori să țină un moment de reculegere pentru mentorul acestei formații, profesorul Romeo Tălmaciu, plecat la cele veșnice, prin aprinderea lanternelor de la telefonul mobil.

GALERIE FOTO

Articolul precedentSpectacol dedicat Centenarului la Teatrul din Bârlad
Articolul următorFinal de proiect la Liceul ”Emil Racoviță” Vaslui