Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy comercializate în magazinele din  România sunt retrase de la vânzare, după depistarea bacteriei Listeria Monocytogenes. Clienții care au cumpărat aceste produse sunt rugați să nu le consume.

Ca urmare a detectării bacteriei Listeria Monocytogenes, furnizorul a decis retragerea de la vânzare a tuturor produselor din magazinele din România.

Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), furnizorul Nordic Import Export a recurs la rechemarea voluntară a mai multor tipuri de crenvurşti Wudy vândute în supermarketuri.

Este vorba de:

  • crenvurşti Wudy clasic, la diferite gramaje
  • crenvurşti din pui şi curcan
  • crevurşti premium cu brânză/clasic
  • crenvurşti grill
  • crenvurşti hot dog Pavo.

Clienţii care au cumpărat unul dintre aceste produse sunt rugaţi să nu îl consume. De asemenea, să-l returneze la Serviciul clienţi din magazinul de la care l-au achiziţionat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia.

Articolul precedentSUA, avertisment final pentru PUTIN dacă folosește arme nucleare în războiul din Ucraina – Mesaj fără precedent
Articolul următorȘeful ANAF recunoaște că încă se mai ia șpagă: 6 – 7 inspectori au fost prinși în flagrant luând șpagă, anul acesta