În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au depistat și pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

     În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Secția 7 Poliție Rurală Banca, împreună cu cei de la Serviciul de Investigații Criminale Vaslui, au depistat pe raza municipiului Bârlad, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în Vutcani, județul Vaslui.

Pe numele acestuia, instanța de judecată a emis în aceeași zi, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 1 an, 2 luni și 20 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” în luna iulie 2019, pe raza municipiului Bârlad.

      Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispusă de către instanța judecătorească.

Articolul precedentȘase absolvenți ai Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” și-au început cariera de polițist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui.
Articolul următorANALIZĂ | 15 judeţe din România unde trebuie aplicate urgent măsuri anti COVID-19