În acest weekend, la Silver Mall, aproape 30 de artiști, grupuri și formații au oferit un adevărat maraton de spectacole, eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru olimpicul Rareș Diaconu, diagnosticat de curând cu o formă de cancer osos.

În cele două zile de concerte, alături de un Târg Caritabil, organizatorii au reușit să strângă suma de 9.368 de lei, plus 20 de euro.

”Faptul că oamenii dragi mie continuă campania cu entuziasm, deși suma a fost deja atinsă, demonstrează noblețe. Nu cred că e prea mult spus, căci în viziunea mea, noblețea înglobează dragoste, prietenie și empatie. Un singur cuvânt, 3 sentimente, dar mii de suflete care bat împreună. Tot ceea ce se întâmplă pentru mine este ceva special, este un antidot. Cred că este singurul care nu necesită aprobare științifică, dar care a trecut cu succes toate testele la care a fost supus… Cu siguranță, va rezista si următoarelor provocări, întrucât cei care l-au conceput nu au uitat motivația lor inițială: dorința puternică de a ajuta un prieten, un coleg sau fost coleg, un elev sau fost elev…, un necunoscut și mai presus de toate, o persoană pe care o vindecă numai prin simplul fapt că se gândesc la ea”, a scris Rareș pe rețelele de socializare.

Printre cei care au ținut să participe la maratonul de concerte se numără Rotaria, Fantasia, Hora Vasluiului, ATOV, Teodora Panainte, Grupul Floarea Dorului, Mugurel, Formația Policrom și mulți alții, care au oferit două zile de spectacole de neuitat, totul pentru o cauză, acela de a-l vedea pe Rareș din nou sănătos.

Articolul precedentBibirig: ”Am avut o primă repriză perfectă”
Articolul următorSe circulă în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din județul Vaslui