Duminică, 16 iunie, de la ora 18.30, vasluienii sunt așteptați la un spectacol de muzică folk la Teatrul de Vară.

Sub genericul ”Rugul chitarelor”, Elena Barbu, cu susținerea Primăriei Vaslui, vă invită la un maraton al poeziei cântate.

Nume sonore din muzica folk vor fi la Vaslui. Amintim pe Dana Florian, Cătălin Stepa, Emeric Imre, Mihaela Barbu, Trupa Arhaic, Adrian Sărmășan, Walter Ghicolescu, Adi Beznă, Ion Chiriac și mulți alții.

”Dragi vasluieni și nu numai, vă așteptăm cu drag la acest spectacol de muzică folk, pe care nu îl veți uita ușor. Venim către dumneavoastră cu artiști care vă vor cuceri inimile, cu muzică bună, muzică de suflet, cântată pe viu. Va fi o seară incendiară, de la care nu ai voie să lipsești! Doresc să aduc mulțumiri Centrului Județean Pentru Conservarea Și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui, Primăriei Municipiului Vaslui, Consiliului Județean Vaslui. Fără sprijinul și implicarea directă în organizarea și finanțarea acestui proiect, astăzi nu aș fi avut bucuria de a vă invita la acest eveniment. Deci, folk să fieee, la Vaslui!”, a spus Elena Barbu, organizatorul evenimentului.

Articolul precedentBărbat din Pădureni, în stare gravă, după ce a suferit arsuri pe mai bine de jumătate din suprafața corpului
Articolul următorDouă vasluience se luptă pentru medalii la Europenele de Karate Tradițional