Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa  efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat, în trafic, conducând un autoturism neîmatriculat.

 

”În ziua de 13 septembrie a.c, în jurul orei 20.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, G.V., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism marca Renault Megane Scenic, înmatriculat în Olanda.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de autorităţile din Olanda începând cu data de 28.08.2020. ”- informează S.T.P.F. Vaslui.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentNelu Tătaru: E inevitabilă apariția cazurilor COVID după deschiderea școlilor
Articolul următorCalendarul termenelor limită pentru depunerea cererilor de ajutor de minimis și de solicitare a ajutoarelor de stat