Federația Română de Handbal a lămurit problema locației de disputare a meciului dintre CSM Vaslui și U Cluj, din optimile Cupei României. Partida se va disputa pe terenul formației vasluiene.

De aceea, tehnicianul Leonard Bibirig face apel la public, pentru a veni în număr mare să-i susțină pe handbaliștii Vasluiului, în perspectiva calificării în faza următoare a competiției.

”Pentru noi nu este decât o etapă de pregătire pentru atingerea obiectivului pe care-l avem în campionat, dar vrem să facem un spectacol handbalistic care să bucure spectatorii care vor veni la sală și facem un apel, pe această cale, să vină să ne susțină. Eu mizez pe ambiția jucătorilor noștri de a se afirma, sper într-un joc frumos, la capătul căruia cel mai bun să învingă”, a spus Leonard Bibirig.

De cealaltă parte, clujenii sunt conștienți de valoarea vasluienilor, însă mizează pe ambiția jucătorilor tineri, dornici de afirmare, care să ducă echipa în sferturi.

”Vom întâlni o echipă care îmbină experiența unor jucători cu state vechi în Liga Națională cu tinerețea și ambiția altora, dornici de afirmare. Cu toate acestea, echipa noastră, formată doar din jucători tineri, va merge la Vaslui cu un singur gând, și anume accederea în faza următoare a Cupei României. Sper ca, până atunci, să avem tot lotul valid”, a precizat Ioan Ani-Senocico, antrenorul U Cluj.

Partida este programată pe 8 decembrie, urmând ca FRH să anunțe ora disputării acesteia.

Articolul precedentZeci de localități din județul Vaslui fără curent electric în perioada 12-16 noiembrie
Articolul următorSporting Vaslui a pierdut amicalul cu Politehnica Iași