Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale  a Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională  a unui minor în vârstă de 15 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În seara de 14 martie a.c., pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Vaslui, minorul a urmărit un tânăr de aceeași vârstă, reușind, la un moment dat, prin violență, să îl deposedeze de telefonul mobil.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale  a Poliției Municipiului Vaslui și polițiștii Poliției Municipiului Bârlad, cu sprijinul luptătorilor S.A.S. din cadrul I.P.J. Vaslui, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Bârlad, care s-a finalizat cu identificarea și reținerea persoanei bănuite de comiterea tâlhăriei.

Pe 17 aprilie a.c., tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.        

         Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

        Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.

Articolul precedentBILANȚ OFICIAL LA ZI: Coronavirus – 9242 de cazuri confirmate în România! Situația și pe județul Vaslui.
Articolul următorTrei străzi asfaltate din Bârlad, redate traficului rutier