Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de 17 ianuarie a.c., ora 17.33, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată de către un tânăr de 14 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în aceeași seară, la ora 17.00, în timp ce se afla în municipiul Bârlad, pe strada Emil Racoviță, a fost deposedat de telefonul mobil şi, când a plecat în urmărirea autorului, acesta l-a lovit cu pumnii și picioarele.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în scurt timp prezumtivul autor al infracțiunii. Prejudiciul în cauză este estimat la 2500 de lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, la data de 17 ianuarie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentIa pastila SRS: Nicușor Dan se transformă în Moș Gerilă
Articolul următorVasluian bătut în scara blocului și deposedat de portofel