Garda de Mediu Vaslui a declanșat ieri o anchetă după ce mai mulți bârlădeni au sunat și au reclamat că în Bârlad se simte un miros greu, pestilențial.

Conform unor martori, mirosul s-ar fi simțit prima dată luni seara în jurul orei 22:00 și ar fi devenit mult accentuat în cursul nopții spre dimineață. Isteria s-a mutat apoi în mediul online unde postările cu subiectul mirosului misterios s-au întețit și care mai de care a presupus de unde ar putea proveni poluarea olfactivă.

„Am primit mai mult apeluri telefonice care au reclamat faptul că încă din cursul nopții de luni, în Bârlad, se simțea un miros urât cu iz cadaveric. Imediat, în teren, s-au deplasat mai mulți comisari ai Gărzii de Mediu Vaslui care au încercat să depisteze sursa mirosului. Ofițerii au mers la toate fermele din zonă, însă la nici una nu s-a găsit suspiciunea că ar fi responsabilă pentru poluarea olfactivă. De asemenea s-au verificat și gurile de canal din oraș, rețeaua de canalizare și tot nu s-a găsit o explicație plauzibilă”, e declarat pentru Realitatea de Vaslui, comisar-șef al Gărzii de Mediu Vaslui – Gabriel Cristian Laic.

Articolul precedentPompierul bârlădean, Marius Obreja, înmormântat cu onoruri militare
Articolul următorBestia Moldovei, pe podium la Naționalele de lupte pe plajă