Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale, un ofițer și șapte subofițeri, în localitatea Butucărie, comuna Zăpodeni, pentru degajarea unui bărbat, căzut într-o fântână cu diametrul de aproximativ 40 cm.

Intervenția a fost una foarte dificilă, deoarece victima era căzută de mai multe zile în fântână.

”Dificultatea majoră a constat în faptul că pe lângă diametrul foarte mic al puțului, acesta avea și o deviație de peste 70 cm la o adâncime de peste 13 metri. În acțiune s-au implicat și autoritățile locale, primarul comunei închiriind un buldoexcavator de la o societate comercială. Cu ajutorul buldoexcavatorului a fost săpat un puț paralel, cu adâncimea de cinci metri, iar după ce malurile acestuia au fost asigurate, s-a trecut la executarea unui pasaj de trecere între cele două puțuri. Prin orificiul săpat în fântână a putut fi degajată victima, un bărbat în vârstă de 43 ani, din localitate”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

Operațiunea de recuperare a durat mai bine de zece ore. Cazul a fost preluat de polițiști, care sub coordonarea unui procuror, vor stabili cu exactitate cauzele producerii nefericitului eveniment.

Articolul precedentImpact fatal între o căruță și o autoutilitară: Un minor și-a pierdut viața!
Articolul următorStudiu. Ce se întâmplă cu creierul unei persoane când aude melodia preferată