În cursul acestei după-amiezi, pompierii din cadrul Secției de pompieri Huși s-au au fost solicitați sa intervină pentru lichidarea incendiului survenit la un autoturism marca VW, pe strada Salcâmului.

Cele doua echipaje au ajuns în scurt timp, reușind sa lichideze flăcările care cuprinsese 60% din autoturism și amenințau sa distrugă gospodăria si garajul din apropiere.

Din fericire, incendiul a fost stins în limitele găsite, fațada casei și garajul fiind ușor afectate.

Cauza incendiului este un scurtcircuit la instalația electrica a mașinii. În același timp, un alt echipaj a fost solicitat la o gospodărie din Gugești.

Vecinii au dat alarma după ce un magazia unui vârstnic a luat foc și ameninta sa se extindă la toată gospodăria. Pompierii au stins incendiul care mistuite 30 mp din acareturi bătrânului, salvând cele 20 de pasari care îl ajutau sa trăiască. 

Cauza este una destul întâlnită în ultima perioada, în speță o lumânare uitata aprinsă.

În Vaslui, un caz medical aparent urgent, i-a solicitat pe pompierii din cadrul Detasamentului de pompieri din localitate.  Echipajul de prim-ajutor TiM a fost solicitat in urma unui presupus soc anafilactic suferit de o persoana aflata în inconștientă la Bârzesti.

La locul evenimentului, echipajul medical a găsit câteva persoane agresive și aflate în stare de ebrietate, de care albinele însă nu se apropiasera, asa ca pompierii au făcut cale intoarsa.

Se pare însă că cei care au solicitat ambulanta, dăduseră între timp foc unui copac, care a fost observat de echipajul SMURD, asa încât a fost solicitata o mașină de stingere care a reușit  sa stingă incendiul.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentDoi copii au ajuns la spital după ce au intrat în contact cu soluție împotriva puricilor
Articolul următorIncendiu la un arbore secular în Barzesti