Că viața bate filmul, nu pare să-l mai mire pe Constantin Reliu, bărbatul din Bârlad care a fost declarat decedat de o instanță judecătorească, după ce soția sa l-a dat dispărut. El a aflat că nu mai este „în viață” după ce a fost expulzat din Turcia.

Soția sa a reușit să-l declare decedat, legal, la cinci ani de la dispariție, după ce Constantin Reliu a plecat la muncă pe teritoriul Turciei. Bârlădeanul nu a mai dat nici un semn de viață timp de aproape 19 ani. El nu a păstrat legătura cu soția și fiica, și nici cu mama sa.

De asemenea în toată această perioadă, Constantin Reliu, nu a mai ieșit de pe teritoriul Turciei, el locuind practic fără forme legale.

La un control al autorităților turce, bârlădeanul în vârstă de 63 de ani, a fost descoperit că avea documentele expirate și nu a putut prezenta o viză de ședere validă. Drept urmare, el a fost expulzat, moment în care la granițele României, a aflat că nu mai există în evidențele celor vii.

După o serie de înfățișări în fața instanțelor de judecată, Constantin Reliu a reușit să anuleze certificatul de deces. Odată cu anularea acestui act, fosta soție i-a redevenit partenera de viață, cel puțin în acte.

Femeia a intentat acum o acțiune pe rolul Judecătoriei Bârlad prin care solicită divorțul de actualul – „redevenit soț” – Constantin Reliu.

Nici bârlădeanul nu s-a lăsat mai prejos și a dat-o și el în judecată pe actuala (încă!) soție, solicitându-i daune morale, considerând-o pe ea principala răspunzătoare pentru toată situația în care se află.

Cele două procese se vor judeca în lunile ianuarie și martie, anul viitor.

Articolul precedentÎntreruperi temporare de energie electrică. Vezi localitățile aici!
Articolul următorA murit profesorul Romeo Tălmaciu