Un bărbat din localitatea Codăești, județul Vaslui, a fost pus de procurori sub măsura controlului judiciar după ce a fost prins de polițiști că a furat un portofel dintr-o locuință din municipiul Vaslui. Bărbatul a profitat de ușa lăsată descuiată de proprietar și a intrat în interior.

Totul s-a întâmplat pe 23 ianuarie a.c., când proprietarul unei locuințe a ieșit pentru câteva momente afară, iar un individ în vârstă de 39 de ani, din localitatea Codăești, a intrat pe ușa lăsată descuiată și a furat un portofel, în care era suma de 400 de lei, carduri bancare și documente. În momentul în care hoțul a intrat în imobil, într-o altă cameră se afla soția proprietarului imbilizată la pat, cu o stare de sănătate precară.

Polițiștii l-au identificat în scurt timp pe infractor, prejudiciul de 400 de lei a fost recuperat integral fiind restituit persoanei vătămate.

În data de 24 ianuarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore iar cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Articolul precedentPeste 900 de amenzi date într-o singură săptămână de polițiștii vasluieni la nivelul întregului județ!
Articolul următorUn bărbat a fost arestat pentru că a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa