Poliţiştii negreșteni au reţinut doi bărbați  din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a doi bărbați în vârstă de 28, respectiv 29 de ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

În seara zilei de 1 octombrie a.c., polițiștii negreșteni au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că, un bărbat de 24 de ani, din localitatea Dumești, județul Vaslui, a fost deposedat, prin violență, de suma de 150 lei, de către doi bărbați necunoscuți.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că incidentul s-a produs pe terasa unui local de alimentație publică de pe strada Unirii a orașului Negrești unde victima se afla însoșită de 2 cunoștințe. Agresorii au folosit un cuțit pentru a amenința și a determina victima să le dea suma de bani sus-menționată, invocând o datorie mai veche pe care fratele victimei ar fi avut-o față de ei. Persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată au fost identificate în persoana unor bărbați în vârstă de 28, respectiv 29 de ani, din orașul Negrești.

Față de aceștia, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în data de 5 octombrie a.c., urmând să fie prezentați Judecătoriei Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Articolul precedentLotul „Urmărire în trafic la Bârlad” rămâne cu arest preventiv și control judiciar
Articolul următorElicopter SMURD solicitat pentru un pădurar înțepat de viespi