O fetiță în vârstă de 8 ani, din localitatea Tutova – județul Vaslui, a fost scăpată din mâinile unui pedofil chiar în momentul când acesta o dezbrăcase și începuse s-o pipăie în zonele intime. Scenele s-au petrecut pe 8 iulie, la marginea satului și spre norocul fetiței, mai mulți șoferi care treceau prin zonă au oprit și l-au imobilizat pe individ.

Copila a fost acostată luni după-amiază lângă un magazin alimentar din localitatea Tutova, de Toader Radu – un bătrân în vârstă de 84 de ani, sub pretextul că ar vrea să-i cumpere o înghețată. Cea mică a acceptat după care l-a însoțit, la cerere, pe bătrân la marginea satului.

Aici Toader Radu a dezbrăcat-o pe copila de 8 ani și a început s-o atingă în zonele intime. Spre norocul fetiței, scenele au putut fi observate din autoturismele care tranzitau Drumul European 581, iar unii conducători auto care au observat comportamentul nefiresc al bătrânului, au oprit și l-au luat la întrebări. Revoltați, oamenii l-au imobilizat și au sunat la 112, iar Toader Radu a fost reținut de polițiști. După audieri, a doua zi, a fost prezentat în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Judecătoria Bârlad a emis pe numele suspectului un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

„Instanta dispune arestarea preventivã a inculpatului Radu T., pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 10.07.2019 si pânã la data de 08.08.2019, inclusiv”, se aratã în decizia datã de Judecãtoria Bârlad.

Toader Radu a fost angajat al Primăriei Tutova în perioada comunistă.

Articolul precedentŢigări de contrabandă, ascunse în butelia GPL a unui autoturism
Articolul următorActivitate seismică la 19 km de Bârlad: cutremur de 2,6 grade pe scara Richter