Tratamentul pentru o singură zi al unui pacient COVID-19 internat la Terapie Intensivă conține zeci de tablete, flacoane, soluții perfuzabile sau fiole. 

O demonstrează o fotografie publicată de Ro Vaccinare, în care se poate observa cantitatea impresionantă de medicamente folosită pentru tratarea unui singur bolnav aflat la ATI. Poza a fost făcută la Institutul „Marius Nasta” din Bucureşti.

„O imagine cât o mie de cuvinte: tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de Covid-19! Acesta este tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de Covid-19. Alternativa este simplă și sigură: vaccinarea.
Prin vaccinarea cu schemă completă se reduce considerabil riscul de infectare, de transmitere, de spitalizare și deces”, scriu cei de la RO Vaccinare, în mesajul de pe pagina de Facebook.

Cei de la platforma națională de vaccinare au anunțat că în curând vor posta imagini și cu tratamentul unei persoane care are sechele după trecerea prin boală. Pentru a nu trece prin acest coșmar, specialiștii ne recomandă vaccinarea, drept cea mai sigură și simplă alternativă.

Din fericire, la noi în țară sunt tot mai puține cazuri și decese Covid. Ieri au fost înregistrate puţin peste 700 de cazuri noi şi 60 de decese, dintre care 15 erau din perioada anterioară. 

Articolul precedent12 pași pentru securizarea afacerii – ghid oferit de ENISA pentru IMM-uri
Articolul următorMiron Mitrea, despre majorarea pensiilor: Cred că ar trebui să se sape să vadă dacă nu se poate da mai mult