Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, pe 18 octombrie.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, in condiţiile unei concurenţe loiale transparente, care să permită realizarea unui echilibru intre acestea.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau in ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Agenţii economici interesaţi să participe la bursă, sunt rugaţi să-i contacteze din timp pe reprezentanții AJOFM Vaslui, trimiţând ofertele de locuri de muncă vacante.

Articolul precedentCrucea Roșie dotează nouă școli din Vaslui cu boilere performante
Articolul următorFanfarele cântă în memoria marelui dirijor Romeo Tălmaciu