Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) și echipaje specializate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Vaslui, strada Mareșal Constantin Prezan.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-una dintre camerele locuinței situată la etajul al doilea. O persoană de sex feminin, în vârstă de 52 ani a suferit o ușoară intoxicație cu monoxid de carbon. Victima a primit primele ingrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. 

Un echipaj a pătruns în locuință pe ușă, iar cel de-al doilea printr-o fereastră. După aproximativ 15 minute, incendiul a fost lichidat, în limitele găsite. 

Au ars: o fereastră, o ușă, diverse textile și piese de mobilier. S-au degradat: o ladă frigorifică, piese de mobilier, tencuiala pe o suprafață de aproximativ 30 metri pătrați, diverse textile și documente.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri necorespunzătoare (o țigară lăsată aprinsă pe o noptieră).

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentO femeie de 32 de ani a incendiat locuința unde locuia cu chirie
Articolul următorSituația statistică actualizată, referitoare la COVID 19, pentru județul Vaslui, azi – 5 octombrie 2020