Ieri, 2 februarie 2023, polițiștii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, au desfășurat activități pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu impact negativ asupra siguranței cetățeanului.

 În cursul zilei de 2 februarie 2023, între orele 12.00 – 14.00 polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au efectuat controale la agenți economici din municipiul Bârlad, județul Vaslui, privind combaterea faptelor ilicite de comerț și au acționat pe linia prevenirii, descoperirii și combaterii infracțiunilor din domeniul contrafacerilor și comerțului ilegal cu parfumuri, produse cosmetice și de infrumusețare.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost verificați 2 agenți economici, a fost constată săvârșirea a 2 infracțiuni, prevăzute de articolul 102 din Legea 84 din 1998 (republicată), privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Totodată, indisponibilizate bunuri, în valoare de peste 57.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentInculpații condamnați în dosarul IPJ Vaslui, la un pas să deschidă șampania. Intervine termenul de prescripție al faptelor
Articolul următorEvaluarea activității: Peste 17.000 de misiuni pentru jandarmi, în 2022