Un tânăr de 18 ani din comuna Epureni  și o fată de 19 ani din comuna Ciocani au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Andrei Marian TomaPolițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 18 ani – Andrei Marian Toma, din comuna Epureni, județul Vaslui și a unei fete – Mihaela I., de 19 ani din comuna Ciocani, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate s-a constatat că, în noaptea de 26/27 decembrie 2018, cei doi au lovit un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul București pe care ulterior l-au deposedat de bijuterii, un telefon mobil și portofel. Victima și agresorii se aflau la un bal organizat la Căminul Cultural din localitatea Epureni, județul Vaslui. Prejudiciul estimat în cauză este de 3.000 lei.

Andrei Marian Toma

Ieri, cele două persoane bănuite de savârșirea infracțiunii au fost reținute de către polițiști pentru 24 de ore, iar astăzi au fost prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Judecătorii bârlădeni au emis mandat de arestare de 30 de zile pe numele lui Andrei Marian Toma.

Articolul precedentPS Ignatie le propune vasluienilor o săptămână fără televizor
Articolul următorPrefectul Vasluiului, ales secretar general al Asociației Prefecților și Subprefecților din România