Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat o acţiune pe linia combaterii traficului de risc şi mare risc.

În zilele de 3 şi 4 februarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi şi B.T. Vaslui, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc şi de mare risc, bănuite de comiterea faptelor fiind cinci persoane. 

Trei dintre acestea au fost depistate în flagrant delict, în timp ce ar fi comercializat droguri, pe numele lor fiind emise mandate de aducere în faţa procurorilor de caz.

Au fost ridicate droguri de risc (cannabis), droguri de mare risc (MDMA comprimate, amfetamină, ketamină), bani susceptibili a proveni din traficul de droguri şi alte bunuri.

În baza probatoriului administrat în cauză, procurorii de caz au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, față de trei dintre persoane (bănuite de trafic de droguri de mare risc).

De asemenea, procurorii au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 zile, faţă de celelalte două persoane.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., iar în activități au fost angrenați și polițiști ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi și jandarmi de la I.J.J. Iaşi.

Imagine

Imagine

Imagine

Articolul precedentIa pastila SRS: Să învățăm să trăim din nimic. Cu Vlad Voiculescu
Articolul următorAproape 200 de acte false au fost descoperite de polițiștii de frontieră în 2020