Astăzi, 12 august 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează 5 percheziții domiciliare, la adrese din localitatea Unțești, comuna Bogdănești, județul Vaslui. Acțiunea vine după ce cei cinci au bătut doi jandarmi în dimineața zilei de 7 august, în fața unui club din Bârlad.

Indivizii din Unțești au trecut pe lângă cei doi jandarmi și fiind refuzați când au cerut bani pentru băutură, au sărit pe aceștia cu pumnii și picioarele. În urma bătăii, cei doi au ajuns la spital cu răni grave.

„În dosarul penal în care au fost dispuse perchezițiile, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii și lovire sau alte violențe.

Polițiștii implicați în derularea acțiunii au pus în aplicare un număr de 5 de mandate de aducere.

             Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

             Acțiunea se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentManifestările cultural-artistice din sezonul estival în atenția jandarmilor
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – „Căutați să se facă voia lui Dumnezeu și toate vor merge bine!”