Astăzi, 26 septembrie a.c., procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Vaslui au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Vaslui, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată, deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fără drept și trafic de minori.

S-a stabilit faptul că, pe parcursul anului 2023, două persoane, dintre care una minoră, au recrutat o persoană vătămată minoră (13 ani), pe care au obligat-o să practice prostituția în folosul lor, însușindu-și sumele de bani obținute de către victimă, scrie bdbnews.ro .

De asemenea, una dintre persoane a procurat și oferit persoanei vătămate minore pentru consum, în mod repetat, diferite cantități de canabis (drog de risc) și cocaină ( drog de mare risc).

Din cercetările efectuate s-a stabilit și faptul că ambele persoane care exploatează sexual victima minoră, dețin droguri de risc și mare risc (canabis și cocaină) pentru consum propriu, fără drept.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentBani în plus de la Guvern pentru mame. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească
Articolul următorȘedință tensionată la Guvern – Discuții aprinse despre Pilonul 2 de pensii – Ce prevede noul proiect de măsuri fiscal-bugetare