Anchetatorii din Iaşi efectuează, marţi, 121 de percheziţii domiciliare în 23 de judeţe şi în Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii.

O astfel de percheziție s-a desfășurat și în această dimineață într-un magazin din Bârlad, de pe bulevardul Primăverii, care comercializează produse din tutun și derivate din acestea, precum și produse care fac obiectul descinderilor procurorilor DIICOT la nivel național, titrează BDBnews.ro.

Conform DIICOT, descinderile au loc în judeţele Iaşi, Alba, Hunedoara, Sibiu, Neamţ, Bacău, Braşov, Constanţa, Cluj, Maramureş, Dolj, Brăila, Galaţi, Vrancea, Argeş, Buzău, Botoşani, Suceava, Timiş, Arad, Mureş, Harghita, Vaslui şi în municipiul Bucureşti.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentVoucherele de vacanță, mai mari pentru bugetari timp de 2 ani: Cu cât sunt impozitate – Cine NU le mai primește | Document oficial
Articolul următorVIDEO – Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)