Astăzi, de la ora 18, în centrul Vasluiului, va avea loc un spectacol de excepție susținut de Orchestra Simfonică a Companiei ”Teleradio-Moldova” și maestrul Eugen Doga.

Evenimentul este organizat de Primăria Vaslui, Consiliul Județean și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) și dedicat, în primul rând, celor de vârsta a treia cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice.

Astfel, vasluienii vor avea privilegiul să asiste timp de două ore la un răsfăț muzical și mai ales să asculte creațiile celui renumit în toată lumea pentru valsul ”Gramophone”, considerat de UNESCO una dintre cele patru capodopere muzicale ale secolului XX.

Avem solicitări pentru acest spectacol nu numai din județul nostru, ci și din alte localități din Moldova, precum Iași, Piatra Neamț, Focșani ori Bacău. Acesta este un semn al prețuirii pe care-l avem noi față de opera artistului Eugen Doga”, a declarat directorul CJCPCT Vaslui, Lucian Onciu.

În caz de vreme nefavorabilă, concertul se va desfășura în Sala Polivalentă, accesul fiind, de asemenea, liber, în limita celor 1.200 de locuri disponibile. 

Articolul precedentPrima echipă exclusă din campionatul județean
Articolul următorDin 12 octombrie, sancțiuni mai dure pentru cei care folosesc telefonul la volan