În cadrul activităţilor operative desfăşurate în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Negrești au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

          În data de 4 decembrie 2021, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Negrești au căutat și depistat în comuna  Băcești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 3 decembrie a.c., Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 4 ani și 10 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, în anul 2017.

      Persoana sus-menționată a fost preluată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentAlertă ANM de vreme severă în toată țara! România, lovită de frig, ninsori şi ploi
Articolul următorUn bărbat a amenințat o minoră și pe mama acesteia cu bătaia. El avea interzis să se apropie de acestea timp de 6 luni