Sute de bicicliști au participat la cel mai important eveniment al anului, ”Vasluiul Pedalează”-ediția a doua.

Acțiunea, organizată de Clubul de Ciclism Vaslui, Poliția Rutieră și Primăria Vaslui, este inclusă în cadrul campaniilor de conştientizare a pericolelor din trafic și a înregistrat un număr mare de participanți, fiind împărțite, de altfel, 600 de veste reflectorizante.

Bicicliştii şi-au dat întâlnire în Piaţa Civică. Ulterior, au pornit pe străzile din oraş pe traseul Hotel Racova-Grucea Gării – Traian- Rond Găzărie – Donici- Cinema Independenta-Silver Mall-Hotel Vaslui-Parcul Copou.

Cei mai mici dintre biciclişti au participat pe terenul de sport din Parcul Copou la un concurs de îndemânare și au primit lecţii şi sfaturi utile de la profesorul Mihai Moşnianu, cel care coordonează elevii vasluieni la concursurile de educaţie rutieră.

Participanţii la acţiune au fost răsplătiţi cu diplome, dar şi miere şi apă.

În plus, cei mai norocoşi dintre ei, au primit, în urma unei tombole diferite vouchere cu servicii sau produse de întreţinere pentru biciclete.

În centrul Vasluiului, atmosfera a fost dezmorțită de Laura Hiit, care a oferit, alături de participanții la eveniment, o demonstrație de aerobic.

GALERIE FOTO

Articolul precedentDuminică, 5 mai, întreg ”Vasluiul pedalează”
Articolul următorCSM Vaslui a trecut și de CSM Reșița, la turneul semifinal