Polițiștii vasluieni vor fi la datorie de Ziua Națională, pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de această sărbătoare.  

Cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, în județul nostru sunt programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

În acest context, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui va acţiona, în perioada  30.11 – 02.12.2018, la nivelul întregului județ, cu peste 450 de poliţişti şi 214 autospeciale de poliție, în cadrul dispozitivelor instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestei perioade.

Polițiștii implicați în misiunile desfășurate de Centenarul Marii Uniri, sunt din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, acțiuni speciale precum și de la alte structuri.

Totodată, 176 de patrule de siguranţă publică, dintre care 16 pedestre şi 160 auto, vor acţiona, pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Articolul precedentSulsa Vaslui, pe podiumul Cupei României
Articolul următorRecomandările polițiștilor vasluieni pentru un trafic în siguranță