Noaptea trecută, prefectul Mircea Gologan s-a deplasat în județ pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile din Ordonanța Militară privind restricțiile de circulație.

Au fost făcute verificări atât pe raza municipiului Vaslui, cât și pe raza municipiului Huși. Prefectul Mircea Gologan a discutat cu echipajele de polițiști și jandarmi care supraveghează respectarea măsurilor și patrulează pe drumurile publice din județ. În urma verificărilor s-a constatat că cetățenii județului Vaslui respectă regulile transmise de autorități pentru a preveni răspândirea infecției cu noul coronavirus.

„Le mulțumesc vasluienilor pentru că dau dovadă de responsabilitate. Este o perioadă critică, dar aceste măsuri privind restricțiile de circulație și de distanțare socială erau necesare. Numai așa putem să prevenim răspândirea virusului și să protejăm viața și sănătatea noastră și a celor dragi. Îi asigur pe cetățenii județului Vaslui că autoritățile iau toate măsurile care se impun”, a declarat prefectul Mircea Gologan.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a vizitat și câteva centre de carantină. De asemenea, nici aici nu au fost semnalate probleme.

Articolul precedentMitrea: România are nevoie de suportul european în criza coronavirus
Articolul următorHotelierii care au jefuit patrimoniul statului ar trebui sa dea gratis camerele pe perioada de stare de urgenta!