Ionel Constantin, președinte CCIA Vaslui

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui pregătește o nouă ediție a Topului județean al Firmelor, unde sunt așteptați să participe peste 200 de oameni de afaceri din județ.

Evenimentul va avea loc la începutul lui noiembrie și a ajuns la ce-a dea 25-a ediție.

Festivitatea de anul acesta, dedicată recunoașterii publice a performanței, talentului și muncii întreprinzătorilor și managerilor vasluieni, se va desfășura în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri și marchează, totodată, 25 de ani de evenimente Topul Firmelor, realizate de Sistemul Cameral din România. Festivitatea de premiere va oferi momente deosebite de emoție artistică dedicate laureaților și tuturor celor care vor urca pe scena Galei Topului Firmelor și se va bucura de prezența unor personalități din mediile economic, diplomatic și academic”, a declarat președintele CCIA Vaslui, Ionel Constantin.

Pe lângă premierea oamenilor de afaceri cu cele mai bune rezultate în anul 2017, organizatorii vor acorda și 26 de plachete unor personalități locale și unor elevi olimpici din județ, precum și studenții din Republica Moldova cu rezultate bune care urmează cursurile universităților din Iași.

De asemenea, vor fi premiați și primarii din Vaslui și Pădureni pentru exemplul de bune practici în administrație.

În acest an, vor fi conferite și două plachete aniversare, una firmei Morandi-Com pentru 25 de ani de existență și una Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. 

Articolul precedentVasluiul, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Sydney
Articolul următorSute de copii din județ au participat la Săptămâna Europeană a Sportului