O profesoară de la o școală dintre-o comună vasluiană a trăit clipe de coșmar. A fost luată la pumni chiar de către soțul ei. Mai mult, bătaia a avut loc fix în fața școlii, mai mulți elevi fiind martori fără voie la eveniment.

O profesoară din comuna Banca a fost agresată de soț în fața școlii în care aceasta predă. Bărbatul a chemat-o afară pentru a discuta o problemă, femeia a ieșit și, în decurs de câteva secunde, lucrurile au degenerat.

“El i-a cerut telefonul, ea nu a vrut să i-l dea și a încercat să i-l ia cu forța. A lovit-o și a tras de ea până i-a luat geanta și apoi telefonul”, a povestit un vecin care a asistat la întreaga scenă. 

De față erau, totodată, mai mulți elevi care de abia ieșiseră de la ore.

O colegă de-ale profesoarei a sunat imediat la 112 și, în câteva minute, a ajuns un echipaj de Poliție.

Soțul agresor a plecat înainte ca oamenii legii să ajungă, însă, apoi, a fost audiat și informat că s-a emis un ordin de protecție provizoriu și nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri pătrați de soția sa.

Bărbatul se numește Iordănel Cernat și este consilier local în comuna Banca. Contactat ieri de reporterii Vremea Nouă, acesta a spus că a fost doar “o ceartă în familie”, nicidecum o agresiune. “Da’ eu fac așa ceva? Ăștia (n.r. opoziția) au scos așa ceva. Nu vedeți cum e politica asta?”, a spus Iordănel Cernat.

De cealaltă parte, Poliția spune că pe numele acestuia s-a deschis un dosar pental pentru trei infracțiuni. “La data de 26 februarie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o femeie de 51 de ani, din comuna Banca, cadru didactic la o unitate de învățământ din aceeași localitate, ar fi fost agresată și deposedată de telefonul mobil de către sotul său, în incinta unității de învățământ. În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru infracțiunile de furt, violență în familie și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Totodată, a fost emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, impotriva barbatului de 50 de ani, din comuna Banca, bănuit de comiterea infracțiunilor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

Articolul precedentNicolae Ciucă se opune impozitării progresive. Ce mesaj le-a transmis liderul PNL partenerilor din PSD? – VIDEO
Articolul următorMarcel Ciolacu, despre înarmarea inspectorilor ANAF: „Nu o să aibă nimeni niciun pistol. Ce, ești John Wayne?”