Organizația municipală a PSD Bârlad a reacționat public, pentru prima dată, față de huiduielile din timpul discursurilor susținute de reprezentații partidului la festivitățile de pe 1 Decembrie, din Centrul Civic al Bârladului.

Conducerea filialei a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă, că va boicota orice manifestare inițiată de Primărie și primarul liberal Dumitru Boroș.

”Ca urmare a organizării catastrofale de către Primăria Bârlad a ceremoniei care a marcat Centenarul Marii Uniri, zi în care grupuri de indivizi tocmiți au huiduit reprezentanți ai guvernului și parlamentului, instituții fundamentale ale democrației aflate în ultimii ani într-o stare de asediu, PSD Bârlad anunță că va boicota până la finalul acestei incompetențe și ipocrite administrații Boroș orice manifestare publică inițiată de actualul primar. Buna credință a reprezentanților noștri care au ajutat derularea și finalizarea unor proiecte-inițiate de altfel tot de noi-se lovește de duplicitatea unui personaj precum Boroș. Înconjurat de o camarilă formată din militari obscuri și venali, acest avocat fără scrupule practică o administrație la mare distanță de orice standard de performanță. Incapabil să respecte înțelegeri, să aprecieze un sprijin instituțional realizat în folosul bârlădenilor-manifestat inclusiv în desfășurarea paradei militare-să renunțe la tertipuri care l-au consacrat precum minciuna, ipocrizia și duplicitatea, se va reîntoarce în anonimatul în care s-a zbătut până de curând. Loial tradiției și valorilor sale, PSD se delimitează și în acest fel de asemenea practici și consideră că nu poate colabora cu pseudonimul unei găști.
PS.Cinstirea eroilor și înaintașilor noștri rămâne pentru noi o datorie sfântă, dar vom alege modalități proprii de realizare a acestui deziderat. Îi așteptăm pe toți cei care au aceleași convingeri să ni se alăture”, se arată în comunicatul PSD Bârlad.

 

Articolul precedentAutocar pentru medicii de la Spitalul Județean de Urgență
Articolul următorHoți reținuți de polițiștii vasluieni