Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a dat publicităţii lista cu punctajele obţinute de cadrele didactice vasluiene care s-au înscris la gradaţiile de merit din acest an.

Cei mai mulţi sunt la învăţători, unde 15 cadre didactice au fost punctate de comisia de evaluare. Cel mai bun punctaj l-a obţinut Nastica Olaru, de la Școala ”Constantin Parfene” Vaslui, care a obţinut 131,5 puncte.

Alți opt învățători au primit peste 100 de puncte, iar 4 dascăli au fost notați cu punctaje între 90 și 99.

La educatoare au depus dosarele 12 dascăli, Cristina Mocanu, de la Grădinița nr.9 Vaslui, obţinând 127 de puncte, ce a clasat-o pe primul loc.

Însă, cel mai mare punctaj aparține profesoarei Maricela Tănasă, de la Clubul Copiilor ”Spiru Haret” Bârlad, care a primit la evaluare 136 de puncte.

La română s-au obţinut punctaje bune și în acest an. Patru dascăli au primit peste 100 de puncte.

La limbi moderne, cel mai bun punctaj îl are Liliana Botez, de la Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui, cu 118,4 puncte la limba italiană.

Alte două cadre didactice au obținut peste 100 de puncte. Este vorba despre Anca Mădălina Borteș (Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui) și Nicoleta Samson (Școala ”Manolache Costache Epureanu” Bârlad).

La directori sunt doar trei dosare, toate aparținând unor dascăli, conducători de școli din mediul rural.

Articolul precedentAutoturism semnalat furat din Marea Britanie, depistat la controlul de frontieră
Articolul următorMai sunt locuri disponibile la LPS Vaslui!