În România există încă mulți părinți care se culcă flămânzi pentru a-și putea crește copiii. Realitatea de lângă tine vi-l prezintă acum pe Viorel Constantinescu, un bărbat de 35 de ani care, după ce a fost părăsit de soție, se luptă să-și crească singur cele două fete. O face cu demnitate, cu modestie și cu bun simț. Urmăriți un nou material din campana umanitară marcă Realitatea PLUS. 

Mădălina și Alexandra vor să învețe să-și facă un viitor și chiar visurile lor sunt unele mărețe. Vor să devină medic, polițist. Dar drumul lor se oprește la acoperișul pe care-l au deasupra capului. Până la împlinirea acestor visuri, ele au nevoie de un pat în care să doarmă! 

Nici frigiderul pe care-l au nu funcționează bine și consumă foarte multă energie fiind unul foarte vechi, iar până la un calculator, Mădălina și Alexandra mai au de așteptat. Haideți, împreună, să deschidem o ușă pentru un viitor mai bun acestor copii frumoși, dornici de a reuși în viață. Vă rugăm să menționați, atât în transferul bancar cât și pe pachetele trimise, pentru familia Constantinescu. 

Donații de alimente și bunuri se pot trimite pe adresa:
Strada Parcului 17, Oraș Videle, Teleorman

CONT:  RO 30 RNCB 0248 0123 1511 0011, deschis la BCR de Protoieria Videle

Precizați „pentru familia Constantinescu”

 
Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 193. Cum ar putea să ajungă Vlad Voiculescu din nou propunere de ministru al Sănătății. Din partea AUR
Articolul următorProgramul magazinelor, MODIFICAT. Ce restricții se ridică de Florii și de Paște – ora de la care este INTERZISĂ circulația, SCHIMBATĂ