Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Murgeni – județul Vaslui, s-a ales cu trei dosare penale după ce a fost prins în decurs de 24 de zile conducând autoturisme în stare de ebrietate sau cu dreptul de a șofa suspendat.

Pe 14 decembrie  2019, polițiștii din Murgeni au depistat în trafic, pe raza localității un autoturism al cărui conducător se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în vârstă de 36 de ani din Murgeni a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de acesta a fost dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

La cinci zile distanță (pe 19 decembrie 2019), același bărbat a fost depistat din nou pe drumul național DN 24A, pe raza localității Murgeni, conducând un autoturism înmatriculat în Franța, deși avea încă dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu dreptul de a conduce suspendat.

În ziua de 07 ianuarie a.c., ora 01.00, pe raza orașului Murgeni, polițiștii din localitate aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe același bărbat, care conducea un autoturism pe drumurile publice deși suspendarea dreptului de a conduce nu îi expirase și emana halenă alcoolică. Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un nou dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul pe drumurile publice de o persoană având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Articolul precedentJoaca unor copii cu focul a făcut scrum 10 tone de furaje, în Bălteni Vale
Articolul următorSpărgător de locuințe prins de polițiștii vasluieni