Părinții unui elev din clasa a VIII-a de la școala gimnazială „Vasile Pârvan”, din Bârlad, au sunat ieri la poliție și au reclamat despre faptul că minorul a fost bătut în fața școlii. Agresorii, toți minori, sunt acum cercetați pentru lovire și alte violențe.

Incidentul a izbucnit urmare a unui conflict pe terenul de sport al școlii „Vasile Pârvan” (fosta școală nr.2), acolo unde doi elevi, unul de clasa a VII-a (13 ani) și unul de clasa a VIII-a (14 ani), s-au luat la ceartă. Elevul de clasa a șaptea l-a amenințat pe cel mai mare că își va chema „băieții din cartier”, ceea ce a și făcut.

În momentul în care elevul de clasa a VIII-a a ieșit din curtea școlii, elevul de 13 ani însoțit de gașca sa, s-au năpustit asupra lui și l-au luat la pumni. Potrivit martorilor, elevul de 14 ani s-a ales cu câteva lovituri peste față. Ajuns acasă, a povestit părinților ce a pățit, iar aceștia au sunat la poliție.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „loviri și alte violențe”.

Elevul de 13 ani este considerat de conducerea școlii un copil-problemă, existând se pare mai multe abateri prin agresiune la activ. Luni, acesta va fi chemat cu părinții la școală și dacă se vor confirma detaliile incidentului, i se va scădea nota la purtare.

Articolul precedent”Formă și culoare” în peisajul Micleștiului
Articolul următorJudețul Vaslui sub COD GALBEN de furtuni și fenomene meteo extreme