Repartizarea computerizată la liceu va avea loc vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Repartizarea computerizată la liceu a avut loc vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării. REZULTATELE POT FI CONSULTATE ACCESAND URMATORUL LINK.

Un procent de 76,20% dintre candidaţii prezenţi la Evaluarea Naţională (inclusiv etapa specială) au obţinut medii mai mari sau egale cu 5.

Astfel, dintre cei 160.663 de candidaţi prezenţi la Evaluarea Naţională (inclusiv etapa specială), 122.357 de candidaţi (în creştere, raportat la cei 122.252 de candidaţi din etapa iniţială) au obţinut medii mai mari sau egale cu 5, adică 76,20%.

Dintre aceştia, 892 de candidaţi au încheiat examenul cu media generală 10.

Rezultatele la Evaluarea Naţională au fost publicate pentru prima dată prin anonimizarea numelui şi a prenumelui, pe baza unui cod unic alocat fiecărui candidat. 

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentGrupul de Comunicare Strategică anunță, astăzi, un nou bilanț: la nivel național, sunt 592 de cazuri noi și 13 decese
Articolul următor100% TU DECIZI! Robert Negoiță, primarul cu titlul „șmecherie în pandemie”. Primul, în 2016, pe lista rău-platnicilor