Un bărbat de 24 de ani, din localitatea Drînceni, județul Vaslui, a fost reținut de polițiștii vasluieni pentru 24 de ore. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat de 24 de ani, din localitatea Drînceni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În ziua de 31 martie a.c., ora 16.18, în timp ce se deplasa pe drumul sătesc Ghermănești, comuna Drînceni, județul Vaslui, la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Vaslui, fiind sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a provocat un accident rutier, soldat cu decesul unei femei de 53 de ani și vătămarea corporală a unui bărbat de 59 de ani, ambii din localitatea Ghermănești, comuna Drînceni.

Testarea conducătorului auto a indicat o valoare de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatul analizei probelor de sânge a indicat o valoare de 0.59 g/l, respectiv 0.43 g/l, în sânge.

În data de 02 aprilie a.c., polițiștii rutieri l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă.

Articolul precedentLotul Vasluiului la Olimpiada de Informatică este format din 16 elevi
Articolul următor„Speed Marathon”. Polițiștii au scos, astăzi, toate radarele pe străzi