Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Bârlad, a ajuns în spatele gratiilor în baza unui mandat de arestare emis de magistrații de la Judecătoria Bârlad pentru acuzația de viol în formă continuată, faptă pe care a comis-o asupra fiicei sale, în vârstă de numai 15 ani.

Vasilică Ichim (43 de ani) a fost reținut ieri de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad și este cercetat pentru faptul că bărbatul și-ar fi violat fiica minoră în vârstă de 15 ani, timp de aproximativ doi ani. Minora ar fi ținut totul sub tăcere de frica amenințărilor tatălui care i-ar fi spus că o va omorî pe ea, pe mama sa și că apoi își va lua zilele și el.

Totul a ieșit la iveală după ce mama fetei a descoperit în telefonul soțului mesaje „nepotrivite” adresate fiicei minore în vârstă de 15 ani. Femeia a mai bănuit în trecut că apropierea acestuia față de copilă era destul de nefirească, însă Vasilică Ichim a negat totul.

Vasilică Ichim a fost prezentat astăzi în fața judecătorilor bârlădeni și a primit un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.