CS Liga de Est Vaslui a avut 13 sportivi în lotul României, care a încheiat Mondialele de la Inzell, Germania, pe locul 5 în clasamentul pe națiuni.

Toți sportivii au punctat pentru țara noastră, cucerind medalii.

Astfel, Laura Munteanu a ocupat locul 3, la tull, cu echipa de junioare.

Miruna Lupașcu Miruna a obținut 3 medalii de bronz cu echipa de junioare a României, la tull, tehnici speciale și spargeri forță.

Andra Ghețeu a obținut bronz la spargeri forță, individual, senioare. Aceeași medalie a cucerit-o și cu echipa de senioare, la spargeri forță.

Dragoș Chiriac a cuerit medalia de bronz la tull, individual, iar Adelina Mihai a devenit vicecampioană mondială cu echipa de senioare la tehnici speciale, iar la spargeri forță a obținut bronzul, tot cu echipa României.

Ana Maria Hăisan a contribuit la bronzul pe echipe la spargeri forță, iar Mircea Hondru a obținut locul 3 la tehnici speciale, individual seniori.

El a devenit campion mondial cu echipa de seniori, la tehnici speciale.

Andrei Chiriac a obținut bronzul la tehnici speciale, individual, seniori, iar cu lotul României a cucerit titlul mondial la tehnici speciale.

Ștefan Frățian a contribuit la titlurile mondiale cu echipa României, la tehnici speciale și spargeri forță.

Marcel Miron a devenit campion mondial cu echipa de seniori, la tehnici speciale, iar Georgian Manea a obținut locul 1, la spargeri forță, pe echipe, seniori.

Din delegația CS Liga de Est au făcut parte și arbitrii internaționali Cristian Popa și Alin Zaharia.

Articolul precedentVasluienii beneficiază de asistență medicală pe perioada sărbătorilor pascale
Articolul următorCâte solicitări au fost la Ambulanță și SMURD în noaptea de înviere, în județul Vaslui