În urmă cu câteva minute, un tânăr în vârstă de 17 ani, practicant al sportului cu balonul oval, a suferit o accidentare în timpul unui meci, iar medicii au fost nevoiți să-l transporte direct la spitalul din Bârlad.

Un Echipaj de Prim Ajutor al SMURD a fost solicitat să intervină pe stadionul municipal de rugby din Bârlad, după ce un jucător a suferit o accidentare la un picior. După ce a fost evaluat și stabilizat, tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din localitate.

„Detașamentul de Pompieri Bârlad intervine cu o ambulanță tip B2 (EPA) pe stadionul de rugby, pentru acordarea primului ajutor medical și transportul la CPU Bârlad a unui tânăr în vârstă de 17 ani, sportiv care a suferit un traumatism la membrul inferior stâng (traumatism la glezna stângă). Tânărul accidentat participa în cadrul unei competiții naționale de rugby, juniori”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Este a doua accidentare in cadrul acestei competiții, după ce ieri, un alt sportiv, în vârstă de19 ani, a suferit un traumatism la o mână.

Vom reveni cu amănunte.

Articolul precedentLecție de rugby oferită de RC Bârlad: 91 la 0, în confruntarea cu CS UAV Arad
Articolul următorVitezoman cu… doi cai putere! N-a mai putut stăpâni căruța și a intrat într-un cap de pod