Este scandal total după ce Coaliția a decis comasarea alegerilor! Guvernul se pregătește să adopte o ordonanță de urgență pentru săptămâna viitoare. Documentul prevede că primarii aleși în iunie și cei în funcție vor conduce împreună cot la cot localitățile până la expirarea mandatelor. Opoziția a sesizat Avocatul Poporului. 

Subiectul a provocat o intensificare a tensiunilor politice după ce Coaliția a decis comasarea alegerilor, iar Guvernul se pregătește să adopte o ordonanță de urgență în săptămâna următoare. Conform documentului, primarii aleși în iunie și cei aflați deja în funcție vor conduce împreună localitățile până la expirarea mandatelor respective.

Această decizie a stârnit un val de nemulțumiri și critici din partea Opoziției, care a reacționat prin sesizarea Avocatului Poporului. 

Articolul precedentTricourile componenţilor ”Generaţiei de Aur” din meciul de retragere, disponibile într-un magazin special
Articolul următorPolițiștii ies din nou în stradă și amenință cu proteste masive în toată țara! Peste 5.000 de posturi blocate